Australia Post gir folk muligheten til å kjøpe BTC på postkontorsteder

Hvem visste at postkontoret ikke bare var til å sende og motta pakker og brev lenger? I Australia er kunder nå berettiget til å kjøpe bitcoin og cryptocurrencies fra lokale postkontorer.

Australia bringer Bitcoin til messene

En av landets eldste bedrifter – Australia Post – samarbeider nå med bitcoin.com.au for å gi kundene muligheten til å kjøpe Bitcoin Era gjennom en ny funksjon kjent som Post Billpay. Denne funksjonen tilbys på mer enn 3 500 postkontorer over hele landet.

I skrivende stund vil det australske postkontorsystemet tillate brukere å kjøpe BTC og andre digitale eiendeler med både kontanter og kredittkort gjennom bitcoin.com.au, en kryptobørs som ligger i Cremorne, Victoria. Børsens administrerende direktør Holger Arians forklarte i en uttalelse:

Dette er en viktig milepæl for digital valuta i Australia og rundt om i verden. Det beviser at det er etablerte virksomheter og organisasjoner som vil lære om nye teknologier ved å gjøre og ikke ved å blokkere … Vårt oppdrag er å gjøre bitcoin trygt og enkelt for enhver australier. For mange mennesker føles det å være tryggere å overføre bitcoin på et Australia Post-kontor enn å overføre penger på nettet – spesielt for førstegangskjøpere.

Postkontoret fungerer nå i utgangspunktet som landets eget, personlige minibankautomat for bitcoin. Brukere kan bare gå inn og kjøpe deres cryptocurrency enkelt og uten problemer på samme måte som de ville legge ut et brev eller velge å sende eller motta en pakke. Dette er også mer bevis på at bitcoin blir mye mer mainstream og legitimt, og at kundene er ivrige etter å få fingrene på digitale eiendeler.

Australia Post har eksistert i over 200 år, opprinnelig ble etablert i år 1809. Opprinnelig var Australia Post en privat næring, men har siden vokst til å tjene som et av de største postsystemene i Outback. Den opprinnelige postmesteren da systemet ble opprettet var tidligere domfelt Issac Nichols.

En ny måte å kjøpe krypto på

Susan Nicholson – sjef for forretnings- og statlige finansielle tjenester til Australia Post – nevnt i en uttalelse:

Australia Post har i lang tid spilt en viktig rolle i samfunnet for å gjøre tjenester tilgjengelige for alle. Post Billpay har vært en av Australias mest pålitelige betalingsmetoder for regninger i over 20 år, og vi er glade for nå å tilby muligheten for at bitcoin-regninger skal betales på et postkontor, som kommer med en produktforbedring som tilbyr ID-bekreftelse og bekreftelse på fakturabetaling i sanntid tilbake til kausen.

Per det australske skattekontoret eier hvor som helst mellom 500 000 og 1 million mennesker i Australia bitcoin eller andre digitale valutaer. Bitcoin.com.au sier at den er ute etter å øke dette antallet og skyve det gjennom taket de kommende ukene takket være de nye kjøpsalternativene det gir.

Dieser Beitrag wurde am 1. Juli 2020 veröffentlicht, in Bitcoin. Setze ein Lesezeichen mit dem Permanentlink.